Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه تقویم انتخابات ریاست جمهوری از اسفند ماه خواهد بود، گفت: مجلس در طرحی می‌خواهد برای انتخابات ریاست جمهوری هم سه ماه استعفا بگذارد که هنوز به قانون تبدیل نشده و هر وقت ابلاغ شد اجرایی می‌کنیم.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور در نشست خبری خود با خبرنگاران ضمن گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر و تسلیت شهادت امام حسین (ع)، گفت: ما در شرایط بین المللی خاصی قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد بعد از اینکه آمریکایی‌ها خروج غیر قانونی از برجام داشتند دست به اقداماتی زده اند و در آستانه انتخابات آمریکا قصد استفاده از بند‌های ۳۶ و ۳۷ برجام را داشت که ناکام بود و به سمت استفاده از مکانیسم ماشه رفته که آن هم ان شاالله محکوم به شکست خواهد بود؛ لذا در این شرایط باید وحدت و یکپارچگی خود را حفظ کنیم.

عرف در مورد اقدامات معاونت مربوطه گفت: مهمترین اقدام ما ساماندهی فضای حزبی کشور بودیم. کمیسیون ماده ۱۰ احزاب وظیفه تطبیق قانون ابلاغی سال ۹۵ احزاب را دارد. در این مدت خانه احزاب استحکام یافته است.

معاون سیاسی وزیر کشور بیان داشت: سه کمیسیون امنیت کشور در یه بخش کارگری، دانشجویی و اقوام است. در اعتراضات سال گذشته که تحصن و اعتراض در بخش نفت بود به آن ورود پیدا کرد و با همکاری وزارت نفت مشکل حل شد.

وی تاکید کرد: در انتخابات ۲۱ شهریور مرحله دوم انتخابات مجلس یازدهم تبلیغات میدانی نداریم و قرار شد از ظرفیت فضای مجازی و صدا و سیمای استان‌ها استفاده شود.

عرف بیان داشت: در مراکز استان‌ها نامزد‌ها دعوت و پروتکل‌ها به آن‌ها ابلاغ و اگر لازم باشد از آن‌ها تعهد گرفته می‌شود. از ۸ شهریور هم زنگ میان‌دوره‌ای انتخابات مجلس خورده و افرادی که باید از کار خود استعفا دهند اقدامات لازم را انجام دهند.

وی افزود: تقویم انتخابات ریاست جمهوری از اسفند ماه خواهد بود، اما در طرحی که مجلس دارد می‌خواهند برای انتخابات ریاست جمهوری هم سه ماه استعفا بگذارند که هنوز به قانون تبدیل نشده و هر وقت ابلاغ شد آن را اجرایی می‌کنیم.

وی تاکید کرد: دولت هیچ تصمیمی برای ایجاد استان جدید ندارد.

عرف در پاسخ به سوالی در مورد اینکه چه تمهیداتی برای انتخابات ۱۴۰۰ در زمینه رعایت پروتکل‌ها بهداشتی شده که حضور کم رنگ انتخابات اسفند سال گذشته تکرار نشود، گفت: ما باید بنا را بر این بگذاریم که مثل خیلی از کشور‌ها مانند کره و روسیه انتخابات را با شرایط کرونایی برگزار کنیم. در این کشور‌ها یکی از اقدامات افزایش تعداد روز‌های انتخاباتی به چند روز بود که ما هم می‌توانیم با تغییر قانون این اقدام را انجام دهیم.

وی در مورد تاریخ انتخاب ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت ما دو زمان را برای انتخابات ۱۴۰۰ به شورای نگهبان، ۲۱ و ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ دادیم که با ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ موافقت شد.

ادامه دارد ...

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جمال عرف وزارت کشور انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری برای انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۰۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان استان فارس طرح‌های استانی را جدی‌تر پیگیری کنند

اسفندیار دهقان ناصرآبادی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به کاهش تعداد کاندیداها در مرحله دوم انتخابات مجلس، اهمیت مشارکت در دوره دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی قطعاً کمتر از دوره اول نیست و شناخت کاندیدای اصلح نیز ساده‌تر شده است.

شفافیت مالی و سیاسی در قانون جدید انتخابات لحاظ شود

دبیر حزب همبستگی دانش آموختگان ایران استان فارس قانون جدید انتخابات مجلس شورای اسلامی را نیازمند اصلاحاتی دانست و گفت: انتظار داریم مجلس جدید در راستای تکمیل طرح با هدف حمایت از حضور احزاب سیاسی و ارتقای شفافیت سیاسی در انتخابات مجلس اقدام کند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه شاخص‌های کاندیداهای اصلح را می‌توان در عملکردهای قبلی آنها در جایگاه‌هایی که مشغول خدمت بوده‌اند، ارزیابی نمود، تصریح کرد: شفافیت در مسائل مالی و سیاسی برای شناخت کاندیداها لازم است و باعث می‌شود کاندیدایی که شرایط میثاق‌نامه یک جناح یا حزب را قبول می‌کند و در لیست قرار می‌گیرد و وارد مجلس می‌شود نتواند به راحتی تغییر موضع بدهد.

پرهیز از وعده‌های واهی و حرکت در مسیر استقلال قوا ضروری است

وی ادامه داد: البته در نطق‌های انتخاباتی کاندیداها نیز باید دقت کنیم که مبادا خارج از اختیارات نمایندگان مجلس وعده‌هایی بدهند که اگر چنین اتفاقی بیافتد قطعاً موجبات رانت و دخالت قوه مقننه در قوه مجریه فراهم می‌شود و برای کشور مضر است و در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیز به صراحت بر استقلال قوا تاکید شده است.

عضو شورای مرکزی حزب همبستگی دانش آموختگان ایران همچنین بیان کرد: متأسفانه برخی نمایندگان مجلس برای رای‌آوری و عوام فریبی در امور اجرایی دولت و حتی شهرداری‌ها که تحت نظر شوراهای شهر هستند نیز دخالت می‌کنند و این موضوع باعث ایجاد ذهنیت اشتباه نزد افکار عمومی در خصوص اختیارات نمایندگان مجلس شده و باعث ایجاد مشکلات زیادی در مناطق مختلف کشور شده است.

مسیر اصلی رشد و توسعه کشور با شایسته‌سالاری محقق می‌شود

وی در خصوص اولویت‌های اصلی که باید نمایندگان دنبال کنند، عنوان کرد: اولویت‌های اصلی برای نمایندگان مجلس جدید باید اصلاح ترکیب دولت با تغییر وزرای ضعیف و غیرمتخصص باشد تا مسیر اصلی رشد و توسعه کشور را به ریل خود بازگردانند؛ ضمن اینکه طرح شفافیت آرای نمایندگان را به نتیجه برسانند تا مردم بدانند نمایندگانشان در خصوص موضوعات مختلف چه اقداماتی انجام می‌دهند.

افزایش کرسی‌های فارس در مجلس و اتصال فارس به خلیج فارس پیگیری شود

دهقان با بیان اینکه در استان فارس نیز نمایندگان مجلس نباید انتظار داشته باشند اقوام و وابستگانشان یک شبه مدیرکل شوند و مواردی از این قبیل که قبلاً انجام شده، متذکر شد: باید این قبیل مدیران را از طریق قانونی برکنار کنند تا مدیران واقعی استان فارس با امنیت شغلی لازم بتوانند در عرصه کاری خود اقدامات مؤثری انجام دهند.

دبیر حزب همبستگی دانش آموختگان ایران استان فارس در پایان تصریح کرد: افزایش کرسی‌های نمایندگی مجلس از حوزه‌های انتخابیه پرجمعیت فارس نیز باید پیگیری شود و اجرای طرح اتصال استان فارس به خلیج فارس نیز از اولویت‌های اساسی نمایندگان جدید در مجلس باید باشد.

کد خبر 6100302

دیگر خبرها

  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • محمد مهاجری: قالیباف، هاشمی رفسنجانی نیست که رئیس نشود استعفا دهد /از نمایندگی انصراف دهد عملا تمام خواهد شد
  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • نمایندگان استان فارس طرح‌های استانی را جدی‌تر پیگیری کنند
  • افشاگری‌ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت
  • افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • اهداف کوتاه مدت و بلندمدت افشاگری ها علیه قالیباف /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا